Kurtlar Vadisi Ekranlara Geri Dönüyor


Ekranlarda uzunca seneler seyrettiğimiz Kurtlar Vadisi tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.
Kurtlar Vadisi Ekranlara Geri Dönüyor

Ekranlarda sıkça görmeye alışık olduğumuz ‘Bu bir Mafya dizisidir.’ sloganıyla reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan Kurtlar Vadisi dizisi tekrar izleyiciyle buluşuyor. Ekranlarda olduğu her an bizleri televizyon başına kitleyen dizi bu kez Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle karşımıza çıkacak. Kalbimizin Polat Alemdar’ı saydığımız Necati Şaşmaz dizinin bu sefer sadece ülke içinde değil Myanmar, Afganistan, Makedonya hatta Amerika’da geçebileceğinin açıklamasını yapmıştı. 

Tekrarlarının dahi izlendiği, sosyal medyada bir çok sahnenin paylaşıldığı bu harika dizinin artık yayınlanacağı zaman ve kanal belli oldu. Şubat ayında her zaman yayınlandığı kanalı Show Tv de yayın hayatına devam edicek. 

Tecrübeli oyuncu Necati Şaşmaz yaptığı bir açıklamada ‘Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideoloji de dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız.’ demiştir. 

Kurtlar Vadisi gibi bir efsanenin yıllar sonra ekranlara dönmesi açıkçası bizler içinde büyük bir sürpriz oldu.

Yorum Yap